Znebite se pomarančne kože na učinkovit in enostaven način z igličnim valjčkom

Neprivlačen videz pomaranče kože, po domače povedano celulit, nam sporoča, da krvni obtok v koži, ne deluje kot bi moral. Poslednica sprememb v podkožnem tkivu, ki izgubi svojo prožnost, po navadi se to prične opažati po 25 letu starosti, je izgled pomarančne kože. 

K nastanku celulita prispevajo težave tudi v delovanju limfnega in krvožilnega sistema, ki pa so tudi vidne posledice kajanja, uživanja alkohola, ter prekomirna izpostavljenost soncu ali solariju. Drug prispevek k pomarančni koži pa je uživanje predelanih živil, polnih nasičenih in trans maščob. Vse to pripomore k odlaganju odpadnih snovi v maščobnih celicah. Le te se ob pomankanju prekrvavljenosti združijo v majhne kepice v katerih se nabira tekočina - to je celulit!

Točni napotki - kako odpraviti videz pomarančne kože - celulita

  1. Pomembna je ustrezna prehrana, uživajte nepredelana, alkalna živila.
  2. Zelo pomembna je ustrezna hidracija, popite vsaj 3-4 litre vode dnevno.
  3. Močno zmanjšajte vnos soli, zavedajte se, da je soli v prehrani že tako ali tako preveč.
  4. Redno izvajanje mikroiglične-kolagenske terapije z ustreznim Original Iglični Roler®-jem.
  5. Redno se rekreirajte (hoja, tek, kolesarjenje) vsaj 3x tedensko po 1uro.

Preverite nov izdelek na slovenskem trgu - MOUSE Iglični Roler®

Gre za izdelek, ki vsebuje kar 1300 mikro iglic na treh valjčkih. Gre za novost, ki je bila razvita za doseganje boljših rezultatov, saj je terapija z MOUSE Iglični Roler®-jem hitrejša, kar pa pripomore k rednejšemu izvajanju terapije. Trg, rezultati in izkušnje so pokazale, da v večini primerov niso bili doseženi zadovoljivi rezultati, zaradi nerednega izvajanja terapije (vsaj 2x tedensko) zaradi časa, ki se ga za terapijo porabi. Še posebej pri izvajanju terapije za odpravo pomarančne kože in strij, to pa zaradi tega ker je potrebno obdelovati večje površine kože. Odlični rezultati so se pokazali pri odpravi gub in brazgotin, saj gre za majhno površino kože, kjer se z Iglični Roler®-jem, ki ima 192 iglic enostavno izvaja.

Torej poznamo 4 modele Igličnih Roler®-jev:

Iglični Roler® 192 je namenjen obdelovanju bolj občutljivejših predelov kože na telesu, kot so obraz, prsi, okoli intimnih delov telesa. Ima 192 iglic in manjši pritisk na cm2, kot PREMIUM Iglični Roler® 540. Slednji se uporablja na manj občutljivejpih predelih, noge, zadnjica, hrbet. Derma Repair Stamp je namenjen manj dostopnim predelom kot so predili okoli oči, nosa in ust, ter za obdelavo na mikro področjih.

MOUSE Iglični Roler® je poezija v mikro-iglični terapiji. Gre za iglični valjček s kar tremi glavami v obliki miške. Z njim boste terapijo opravili v nekaj trenutkih, saj je dovolj že nekaj potegov po koži. Kot bi izvajali terapijo s tremi PREMIUM modeli hkrati.

Vsi modeli so dostopni na naslovu - http://noviroler.si/21-vsi