NEGA OBRAZA

POSKRBITE ZA ZDRAV VIDEZ VAŠE KOŽE

Modeli z dolžino iglic 0.2mm kot preventivna terapija za zdrav in mladosten videz vaše kože

Nega obraza z modelom Iglični Roler® z dolžino iglic 0,2mm vzpodbuja odstranjevanje odmrlih kožnih celic, in stimulira tvorbo novih kožnih celic. To na splošno poimenujemo pomlajevanje kože.

Ta model je namenjen prav vsakomur. Vsak, ki želi videz zdrave in sveže kože bi se moral posluževati terapije preventivno 1-2x tedensko in tako poskrbeti za zdravo nego obraza.

V ponudbi boste našli Iglični Roler®,  PREMIUM Iglični Roler® in Derma Repair Stamp v različici 0.2mm

Iglčni Roler   PREMIUM Iglični Roler 0,2mm    Derma Repair Stamp

Nega obraza - Kateri model izbrati ?

Prvi model Iglični Roler® ima gostoto iglic na valjčku 192 in je primeren za občutlivejše predele kože kot je obraz in vrat. Model Derma Repair Stamp (v obliki svinčnika) se uporablja za težje dostopne predele okoli nosu, oči in ust. Model PREMIUM Iglični Roler® vsebuje 540 iglic na valjčku in je primeren za manj občutljivejše dele telesa kot so noge, zadnjica, trebuh, hrbet in roke.


Dolžina iglic 0,2mm ima fiziološki učinek na epidermis. Mikroiglice stimulirajo proliferacijo (vzpodbujeno rast) keratinocitov. Te celice se preoblikujejo v keratin, in se kasneje odluščijo kot »mrtve celice«, imenovane tudi luske. Gre za zelo zdrav in naraven način za nege obraza.


V zameno, ta stimulacija celic pospešuje epidermalni ciklus obnove. Ker imajo keratinske luske manj časa da ostarijo in postanejo sive, koža ohranja bolj mehko, bolj mladostno teksturo in sijaj.


Kvalitetne mikro-iglice Iglični Roler®-ja zagotavljajo še eno zaželeno prednost za kožo: Vašo povrhnjico odebelijo v povprečju za 30%.

Ob terapiji je za zdrav in mladosten videz kože pomembno tudi, da se redno hidrirate (najbolje z vodo), ne pijete alkohola in ne kadite, ter ohranjate zdrav način življenja. Zelo pomemben je tudi kvaliteten spanec in kvalitetna nega obraza.


Iglični Roler® je zelo učinkovit, njegova redna uporaba bo povečala debelino in prosojnost epidermalne (zunanje) plasti kože. Opazili boste, da vaša koža izgleda mlajša, sveža in tonirana.

Na splošno Iglični Roler® v tujini bolj znan kot Dermaroller predstavlja mezoterapijski tretman, ki pospeši proizvodnjo kolagena, elastina in sproži popolno regeneracijo kože.