Dermalec, Iglični Roler je pionir v mikro-iglični terapiji na slovenskem trgu.

Smo prvi, ki smo v ZDA odkrili izjemen lepotni pripomoček, ki je obnorel svetovno lepotno industrijo in ga leta 2011 pripeljali v Slovenijo!


Iglični Roler® je v zelo kratkem času postal eden izmed bolj iskanih izdelkov na trgu lepotne industrije. Zaradi svojega bizarnega načina, ki gladi gube, uničuje strije in celulit, pa se še danes o njem govori le za zaprtimi vrati, saj predstavlja hudo konkurenco dragim laserskim terapijam.

Iglični Roler® je bil leta 2011 končno na voljo tudi slovenski javnosti, preko spletne trgovine derma-roler.com, vendar omejeni populaciji ljudi, ki želela preiskusiti to novo micro-needling tehnologijo proizvajanja naravnega kolagena, po takrat še zelo nedostopni ceni. Cene so se gibale okoli 120€, in malo ljudi si ga je lahko privoščilo.

Z leti se je svetovna prodaja tega inovativnega lepotnega pripomočka drastično povečala in cena je postala dostopnejša širši množici.

Med letoma 2011 in 2013 smo bili edini ponudniki micro-needling-a v v Sloveniji. Pridobili smo  5.000 zadovoljnih uporabnikov, ki prisegajo na kvaliteto, in so nam ostali zvesti še danes.

Na žalost so se na trgu pričeli pojavljati ceneni ponaredki, zelo nizke kakovosti, z njimi pa tudi nezadovoljni uporabniki. S prostim očesom so vsi micro-needling rolerji med seboj zelo podobni. Vendar pa strokoven pogled pod mikroskopom hitro opazi bistvene razlike v kvaliteti in posledično tudi učinku terapije. Ironično  tovrstne izdelke nekateri prodajajo celo po bistveno višjih cenah.

Zaščitena blagovna znamka Dermalec IGLIČNI ROLER® za vas predstavlja:

  •     Kvaliteto izdelkov
  •     Najvišjo kakovost
  •     Zveste in zadovoljne uporabnike