Micro-iglična terapija  z Igličnim Rolerjem® ali naravna kolagenska terapija je inovativni postopek za izboljšanje strukture kože in odpravljanje njenih nepravilnosti.

Pri terapiji z mikro vbodi gre preprosto za trik, ki v telesu sproži naraven mehanizem samoobnove kože, pri čemer se sprošča naravni kolagen in elastin, ki ga telo po postopku prične pospešeno proizvajati.

Mikro-iglična terapija sproži živčne receptorje, ki zaznajo navidezno poškodbo na koži. Iglice na Igličnem Rolerju® so tako tanke, da dejansko kože ne poškodujejo in koža ostane v nespremenjenem stanju, le telo jo zazna kot poškodovano.

Gre za trik telesa. Živčni dražljaji, ki se prenašajo z električnimi signali do možganov, sprožijo proces samozdravljenja kože. Ta proces spodbuja rast novih, svežih celic, ki se pretvarjajo v vlakna kolagena in elastina. To pomaga pri odpravi nepravilnosti na koži, kot so strije, brazgotine, gube in celulit.

IGLIČNI DERMA ROLLER

Svetoven uspeh je doživel v Ameriki (Hollywood), kasneje pa tudi v Evropi, v Sloveniji je postal dostopen leta 2011 in zelo hitro pridobival na popularnosti zaradi izjemnih rezultatov, ki dokazujejo njegovo kakovost.

Iglični Roler® je proizveden v skladu z najvišjimi standardi, nosi oznako CE (Conformité Européene), s katero proizvajalec zagotavlja skladnost s predpisi EU in Slovenije in je certificiran  tudi drugod v svetu.