Iglčni Roler Povečaj

Samo na spletu

Iglični Roler 1.5mm

Novo

Medicinska kolagenska indukcijska terapija z mikro-iglicami je invaziven kozmetičen postopek. Je povsem varen in zelo učinkovit način terapije na vseh tipih kože brez tveganja razbarvanja. Postopek z micro-needlingom z iglicami daljšimi od 0.5mm lahko izvaja samo strokovno m

Več podatkov

3 Izdelkov

37,99€

Podatki

Medicinska uporaba Namenjen za uporabo v zdravstvene namene
Število iglic 192
Gostota iglic Manjša gostota primerna za občutljive predele telesa
Extremno intenzivna uporaba Z uporabo anastetičnih krem v lepotnih ordinacijah

Več podatkov

Povsem varen in učinkovit lepotni pripomoček

Iglični Roler® 192 vsebuje 192 ekstremno tankih kirurških mikroiglic. Pravilno prodiranje iglic v epidermis je ključnega pomena za doseganje dobrih rezultatov, zato je kvaliteta izdelka zelo pomembna. Mikro-iglice Iglični Roler® so močne, izjemno ostre in zelo prožne, zaradi česar boste dosegli odlične rezultate.

Obravnava v domačem z modeli, ki majo dalše iglice od 0.5mm se odsvetuje.

Izdelek je namenjen medicinski uporabi. Terapevt uporabi anestetično mazilo na področju posega, kar zmanjša neprijeten občutek pri izvajanju terapije. 

Učinki terapije Iglični Roler® 192

  • Debeli epidermis
  • Poveča mikro-cirkulacijo pod kožo
  • Zmanjšuje velikost por
  • Zmanjšuje vsebnost maščob v koži

Namen uporabe modela 1,5mm

  • Odstranjevanje trdovratnih nosečniških strij
  • Zmanjševanje celulita
  • Popravljanje globokih brazgotin, ki so posledica operacij ali opeklin

Postopek medicinske obravnave z micro-needlingom deluje tako, da stimulira imunski sistem, preko  mehanizma celjenja ran. Terapija na koži povzroči mikro-ranice, kar sproži intenzivno vnetno reakcijo, ki sproži hitro rast novih fibroblastov in ostalih celic, ki celijo rane. Novi fibroblasti se transformirajo v kolagenska vlakna, ki debelijo kožo in zapolnjujejo atrofične brazgotine. Postopek celjenja ranice ob enem tudi stimulira hitro rast endotelialnih celic , kar ustvarja nove kapilare za boljšo prekrvavitev kože.

Drobne ranice povzročene s terapijo se zacelijo in zaprejo zelo hitro. Pacient lahko nadaljuje z običajnimi aktivnostmi praktično takoj.

Dobro je vedeti:

Medicinski Iglični Roler® (iglice daljše od 0.5mm) se lahko varno uporablja do 10 krat, preden se priporoča pripomoček zavreči in nadomestiti z novim.

Vsi Iglični Roler® pripomočki so STERILNO PAKIRANI in namenjeni izključno enemu in istemu uporabniku! Ponovna sterilizacija modelov z dolžino iglic več kot 0.5mm ni dovoljena. Po posegu v kozmetičnih in zdravstvenih ustanovah je potrebno po terapiji izdelek zavreči.

Pri terapijah z medicinskimi rolerji se priporoča, da med dvema terapijama preteče vsaj 6 do 8 tednov. Ta čas je potreben, da se obnovitveni proces v koži odvije v celoti. Prepogoste terapije z medicinskimi rolerj ne nudijo nikakršne dodatne koristi.

Učinki terapije se lahko razlikujejo od uporabnika do uporabnika.

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Iglični Roler 1.5mm

Iglični Roler 1.5mm

Medicinska kolagenska indukcijska terapija z mikro-iglicami je invaziven kozmetičen postopek. Je povsem varen in zelo učinkovit način terapije na vseh tipih kože brez tveganja razbarvanja. Postopek z micro-needlingom z iglicami daljšimi od 0.5mm lahko izvaja samo strokovno m