Akcija! PREMIUM Iglični Roler 0,2mm Povečaj

PREMIUM Iglični Roler 1,0mm

Novo

Medicinska kolagenska indukcijska terapija z mikro-iglicami je invaziven kozmetičen postopek. Je povsem varen in zelo učinkovit način terapije na vseh tipih kože brez tveganja razbarvanja.

Več podatkov

5 Izdelkov

57,99€

Podatki

Medicinska uporaba Namenjen za uporabo v zdravstvene namene
Število iglic 540
Gostota iglic Večja gostota primerna za manj občutljive dele telesa
Extremno intenzivna uporaba Z uporabo anastetičnih krem v lepotnih ordinacijah

Več podatkov

Povsem varen in učinkovit lepotni pripomoček

Iglični Roler® 540 vsebuje 540ekstremno tankih kirurških mikroiglic. Pravilno prodiranje iglic v epidermis je ključnega pomena za doseganje dobrih rezultatov, zato je kvaliteta izdelka zelo pomembna. Mikro-iglice Iglični Roler® so močne, izjemno ostre in zelo prožne, zaradi česar boste dosegli odlične rezultate.

Izdelek je namenjen tako medicinski kot domači uporabi. Terapevt uporabi anestetično mazilo na področju posega, kar zmanjša neprijeten občutek pri izvajanju terapije. 

Učinki terapije Iglični Roler® 540

  • Debeli epidermis
  • Poveča mikro-cirkulacijo pod kožo
  • Zmanjšuje velikost por
  • Zmanjšuje vsebnost maščob v koži

Namen uporabe modela 1,0mm

  • Odstranjevanje strij
  • Zmanjševanje celulita
  • Popravljanje globjih brazgotin, ki so posledica operacij ali opeklin
  • Učvrščevanje ohlapne kože
  • Izenačevanje kožnih pigmentacij

Postopek medicinske obravnave z micro-needlingom deluje tako, da stimulira imunski sistem, preko  mehanizma celjenja ran. Terapija na koži povzroči mikro-ranice, kar sproži intenzivno vnetno reakcijo, ki sproži hitro rast novih fibroblastov in ostalih celic, ki celijo rane. Novi fibroblasti se transformirajo v kolagenska vlakna, ki debelijo kožo in zapolnjujejo atrofične brazgotine. Postopek celjenja ranice ob enem tudi stimulira hitro rast endotelialnih celic , kar ustvarja nove kapilare za boljšo prekrvavitev kože.

Drobne ranice povzročene s terapijo se zacelijo in zaprejo zelo hitro. Pacient lahko nadaljuje z običajnimi aktivnostmi praktično takoj.

Dobro je vedeti:

Medicinski PREMIUM Iglični Roler® (iglice daljše od 0.5mm) se lahko varno uporablja do 10 krat, preden se priporoča pripomoček zavreči in nadomestiti z novim.

Vsi Iglični Roler® pripomočki so STERILNO PAKIRANI in namenjeni izključno enemu in istemu uporabniku! Ponovna sterilizacija modelov z dolžino iglic več kot 0.5mm ni dovoljena. Po posegu v kozmetičnih in zdravstvenih ustanovah je potrebno po terapiji izdelek zavreči.

Pri terapijah z medicinskimi rolerji se priporoča, da med dvema terapijama preteče vsaj 6 do 8 tednov. Ta čas je potreben, da se obnovitveni proces v koži odvije v celoti. Prepogoste terapije z medicinskimi rolerj ne nudijo nikakršne dodatne koristi.

Učinki terapije se lahko razlikujejo od uporabnika do uporabnika.

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

PREMIUM Iglični Roler 1,0mm

PREMIUM Iglični Roler 1,0mm

Medicinska kolagenska indukcijska terapija z mikro-iglicami je invaziven kozmetičen postopek. Je povsem varen in zelo učinkovit način terapije na vseh tipih kože brez tveganja razbarvanja.